Anasayfa

23-06-2020
Manolis Çepelis: "İskeçe'yi hedef gösteriyorlar"
İskeçe Belediye Başkanı Manolis Çepelis, Kovid - 19 salgınıyla ilgili olarak İskeçe'nin hedef gösterildiğini söyledi.
23 Haziran 2020 Salı

Çepelis, 23 Haziran Salı günü katıldığı bir televizyon programında, İskeçe'nin ve bölgedeki vatandaşların hedef gösterildiğini savundu. "Bölge insanı bullying (zorbalık) ile karşı karşıya" diye konuşan Çepelis, virüsle ilgili olarak abartılı bir izlenimin yaratıldığını kaydetti.

"BAŞKA BÖLGELERDE DE TESTLER YAPILSA POZİTİF VAKALAR ÇIKAR"
İskeçe Belediyesinde 4.500 ve tüm il genelinde 6 bin toplu test yapıldığını söyleyen İskeçe Belediye Başkanı Manolis Çepelis, "Bizim bölgemizde yapılan testlerden 12'si pozitif çıktı. Onlar da hafif şiddette hastalık yaratan türden vakalar. Yani aralarında ağır hasta yok. Başka bölgelerde de aynı oranda testler yapılsa orada da pozitif vakalara rastlanır." diye konuştu.

"BİZ CÜZZAMLI DEÄžİLİZ"
İskeçe'nin son dönemde ziyaretçi almayan "ölü" bir şehir haline geldiğini belirten Çepelis, "Bu bullyinge tahammül etmemiz mümkün değil. İskeçe ölü bir şehir haline geldi. Turist yok, bölgeyi ziyaret eden yok. İlimiz daha önce böyle bir yoksulluğu yaşamadı. Bunun yanı sıra bölgemiz değersizleştiriliyor. Hemşerilerimiz, başka bölgelerdeki otellere gidiyor ve insanları oraya kabul etmiyorlar. Biz cüzzamlı değiliz. Bu utanç vericidir, bunu şikayet ediyorum. Salgın bizim yaşamımızda. Hiçbir yere gitmedi. Bununla birlikte yaşamayı öğrenmeliyiz."

Haberler


Miçotakis’in ziyareti öncesi Meriç’te çiftçiler eylem hazırlığında

Miçotakis yarın Gümülcine’ye geliyor

2026 trafik harçları açıklandı: Son ödeme 31 Aralık

AB baskısı altında OPEKEPE düzenlemesi

Kendi kişisel numaranı belirlemek için son günler

Yassıören’de “Kışa Merhaba” etkinliği

İskeçe Merkez Türk İlkokulundaki kermese yoğun ilgi

Müftü Trampa Edirne merkezli “Balkan Araştırmaları Merkezi” kurulmasını önerdi

Balkanlar’dan gelen din alimleri Edirne’de buluştu

ELTA’dan şube kapatma planında değişiklik

Girit’de kanlı hesaplaşma: Ölü ve yaralılar var

Burhan Baran’dan ELTA şubelerinin kapatılmasına tepki