Anasayfa

10-07-2020
Erdem Hüseyin'den Rıdvan Ahmet'e istifa çağrısı
Kozlukebir Belediyesi BİRLİK listesi ve ana muhalefet Başkanı Erdem Hüseyin, Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet'i, Doğu Makedonya - Trakya belediye başkanları arasında gerçekleşen telekonferansa ve SİRİZA'nın turizmden sorumlu milletvekili Katerina Notopulu'nun Gümülcine'de düzenlediği toplantıya katılmamasını eleştirerek, istifa etmeye çağırdı.
10 Temmuz 2020 Cuma

Erdem, her iki toplantıda da Kozlukebir Belediyesinin temsil edilmediğini vurgulayarak, Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet'in bunun gerekçelerini açıklaması gerektiğini söyledi.

Erdem Hüseyin, belediye başkanını sorumsuzluk içinde hareket ettiğini ve belediye sakinlerinin bu dönemde en karanlık günleri yaşadığını iddia etti.

Erdem Hüseyin, "Yukarıda bahsettiğim toplantılara sudan bahanelerle katılmayan ya da katılmak istemeyen sn. Rıdvan Ahmet, siz bu halkın seçtiği bir belediye başkanı olduğunuzu unutmuş durumdasınız. Eğer bu kadar aciz ve sorumsuz bir başkan olmaya devam edecekseniz bu görevi derhal bırakmalısınız. Kendinizi, düşüncelerinizi, görüşlerinizi yetkililere anlatamayacak durumda iseniz, bulunduğunuz makamdan derhal istifa etmelisiniz.

Sizin sorumluluğunuz Kozlukebir belediyesi sakinlerini en üst düzeyde davet edildiğiniz toplantılarda temsil etmekle yükümlüsünüz. Sudan sebeplerle, içi boş mazeretlerle sorumlu olduğunuz görevlerden kaçmamanız gerekir." dedi.


Haberler


Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğundan 29 Ekim resepsiyonu

Narlıköy’de baba-oğul arasında şiddet

Batı Trakya’da karbon ayak izini azaltma etkinlikleri başlıyor

Papandreu’dan 28 Ekim törenine katılan aşırı sağcı gruba tepki

Başbakan Miçotakis Gümülcine’ye geliyor

Patra’da İsrailli turist gemisine protesto

İskeçe Belediyesi, tarihi kapalı çarşı için halkın görüşünü bekliyor

ChatGPT’de ruh sağlığı sinyalleri

Gümülcine’de Mikis Theodorakis’e 100. yıl anma konseri

İskeçe’de vatandaşları “borç silme” vaadiyle kandırdılar

Başbakan Miçotakis koronavirüse yakalandı

Mehmet Hatipoğlu’nu kaybettik