Anasayfa

17-07-2020
Liderlerden maskeli zirve
Kovid-19 krizinin başlangıcından bu yana fiziksel olarak ilk kez bir araya gelen Avrupa Birliği (AB) liderleri, Brüksel'de gerçekleşen zirve toplantısına maskeleriyle katıldılar.
17 Temmuz 2020 Cuma

Kovid-19 krizinin başlangıcından bu yana fiziksel olarak ilk kez bir araya gelen Avrupa Birliği (AB) liderleri, Brüksel'de gerçekleşen zirve toplantısına maskeleriyle katıldılar. Başbakan Kiriakos Miçotakis, Yunan bayrağının yer aldığı maskesiyle dikkat çekti.

AB zirvesine katılan 27 üye ülke lideri, maskelerini sadece açıklama yaparken çıkardılar. Başbakan Kiriakos Miçotakis, Yunan bayrağının işlendiği bir maske takarken, Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov ise filtreli bir maske tercih etti.

Liderler ayrıca el sıkışmak yerine birbirlerinin dirseklerine dokunarak selamlaştılar. Sosyal mesafe kuralına da dikkat etmeya çalıştılar. Zirvede, ülke heyetlerinde başbakanın yanı sıra sadece dört kişi yer aldı.


Haberler


Azınlık temsilcilerinin Arvanitis aleyhine açtığı dava görüşüldü

Milletvekili Baran İskeçe Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi sorununu meclise taşıdı

Özgür Ferhat: “Fuel Pass yerine vergiler düşürülsün”

Batı Trakya’da müftülük sorunu yeniden gündemde

ABTTF Başkanı Habipoğlu’ndan Çınar Camii davasında yargılananlara destek mesajı

Doğu Makedonya - Trakya için turuncu alarm; şiddetli yağış ve fırtına bekleniyor

İTB Gençlik Buluşmaları’nın konuğu Çiğdem Asafoğlu oldu

Dendias, BAE Dışişleri Bakanı ile Körfez’deki saldırıları görüştü

Tempi davası öncesi basın örgütlerinden şeffaflık çağrısı

Başkonsolos Ünal’dan Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneğine ziyaret

Üsküp’te Balkan dini kurumlar toplantısı

Fuel Pass için başvurular başlıyor