Anasayfa

20-07-2020
AB Liderler Zirvesi tekrar uzatıldı
AB üyesi ülke liderleri, cuma gününden beri kurtarma programı ve bütçe konusunu müzakere ediyor.
20 Temmuz 2020 Pazartesi

Avrupa Birliği (AB) üyesi 27 ülkenin lideri, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) ekonomik etkilerine karşı hazırlanan kurtarma programı ve gelecekteki bütçe konusunda cuma gününden bu yana devam eden müzakerelerde henüz anlaşma sağlayamazken zirve programı tekrar uzatıldı. Görüşmeler bugün saat 17:00'de yeniden başlıyor.

AB Konseyi Başkanı Sözcüsü Barend Leyts, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, cuma gününden bu yana Brüksel’de gerçekleştirilen AB Liderler Zirvesi’nin uzatıldığını açıkladı.

Leyts, liderlerin toplantılara bir süre ara verdiklerini, öğleden sonra tekrar bir araya geleceklerini bildirdi.

AB Liderler Zirvesi’nin 17-18 Temmuz tarihlerinde yapılması planlanmıştı. Görüşmelerde uzlaşı sağlanmadığı için program uzatılmıştı.



Haberler


Maria Karistianu: “Başlıyoruz”

Kavala’da tanker devrildi

Sele kapılan bir kişi hayatını kaybetti

Girit Adası’nda gökyüzü kırmızıya büründü

Demircik - Bulgaristan yoluyla ilgili dava İskeçe’de görüşüldü

Azınlık temsilcilerinin Arvanitis aleyhine açtığı dava görüşüldü

Milletvekili Baran İskeçe Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi sorununu meclise taşıdı

Özgür Ferhat: “Fuel Pass yerine vergiler düşürülsün”

Batı Trakya’da müftülük sorunu yeniden gündemde

ABTTF Başkanı Habipoğlu’ndan Çınar Camii davasında yargılananlara destek mesajı

Doğu Makedonya - Trakya için turuncu alarm; şiddetli yağış ve fırtına bekleniyor

İTB Gençlik Buluşmaları’nın konuğu Çiğdem Asafoğlu oldu