Anasayfa

20-07-2020
Küçük değişikliklerle etkinliklere devam
Gümülcine Belediyesi'nin "Deniz Manzaralı Yaz" etkinlikleri, yapılan küçük değişikliklerin ardından devam ediyor.
20 Temmuz 2020 Pazartesi

Gümülcine Belediyesi'nin temmuz ve ağustos aylarında düzenlediği konserler belli oldu. "Deniz Manzaralı Yaz" adı altında gerçekleşen etkinlikler çerçevesinde Balkanotalio grubu da konser verecek.

Thomas Arabacis, İsmail Ahmet, Veysel Ahmet, Gönen Molla, Mehmet Mustafa ve Halil Mustafa'dan oluşan Balkanatolia grubunun konseri 9 Ağustos Pazar akşamı saat 9'da Fener limanında gerçekleşecek.

Etkinlikler kapsamında, Fener, Meşe ve Kurşunlu sahillerinde bir dizi konser verilecek.

"Deniz Manzaralı Yaz" etkinlikleri çerçevesinde Sarıyer sahilinde çarşamba sabahları saat 9.30'da ise su aerobiği programı yer alacak. (Sarıyer plajının sonundaki cankurtarının hemen yanındaki alanda)


Haberler


Velilerden İsrail’in İskeçe’deki okula ekipman bağışlamasına tepki

OPEKEPE skandalı büyüyor

Dün “kabul edilemez” dediği yerde bugün kendisi duruyor!

BM’de Yunanistan’ın insan hakları sicili incelendi

MÜFTÜLER ATANDI, KOLTUKLAR YERİNİ BULDU… PEKİ İRADE NEREDE?

2027 yılı taşıt vergileri myCAR’da erişime açıldı

Danışma Kurulundan müftülük atamalarına tepki: “Azınlığın iradesi yok sayılamaz”

Bir patrik 35 yıldır görevde, azınlık hâlâ bir müftüsünü seçemiyor

İstanbul’da 35. yıl töreni, Batı Trakya’da atama – dayatma uygulaması!

Zaman içinde eriyen ömür sermayesi

Karanlığa karşı sıradanlığın mücadelesi

Dedeağaç’ta Fotoğraf Haftası başladı