Anasayfa

27-07-2020
Kapalı alanlar için maske uyarısı
1 Temmuz itibarıyle sınırlarını bazı ülkelerden gelen turistlere açan Yunanistan'da vakalardaki artış yakından takip ediliyor. Gerekli duyulması halinde, kapalı alanlarda maske kullanımının daha yaygın hale getirilmesi söz konusu.
27 Temmuz 2020 Pazartesi

Açıklama, Hükümet Sözcüsü Stelios Peças'dan geldi. Yunanistan'ın koronavirüs vakaları açısından iyi durumda olduğunun altını çizen Peças, Yunanistan'ın "güvenli ülke olduğunu ve bunu sürdürmesi gerektiğini" belirtti.

Yunan vatandaşları ve Yunanistan'da oturma izni olanlar hariç, yarından itibaren Bulgaristan ve Romanya'dan ülkeye ancak koronavirüs testi negatif olanların alınacağını hatırlatan Peças, büyük kentlerde gözlenen vaka artışının da virüs tehdidin devam ettiğini ve virüsün rahatlamadan beslendiğini gösterdiğini söyledi. Peças, "Önümüzdeki günlerde, gerekirse, daha fazla kapalı alanda maske kullanımı zorunlu hale gelecek." dedi.


Haberler


Gebecili köyünde facia: Bir çocuk öldü, kardeşi yoğun bakımda

Asimilasyona karşı direnişin 41. yılı: Bulgaristan Türkleri şehitlerini andı

Çiftçi eylemleri tatilcileri de etkiledi

Dendias İskeçe’de drone üretim tesisini inceledi

Bahçeköy ve Çörekköy gümrük kapıları yenileniyor

Yassıköy Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor

İskeçe Müftülüğünün “Evliliğe İlk Adım” seminerleri devam ediyor

Rodop Eczacılar Odasının yeni başkanı Gülden Hüseyinoğlu oldu

Doğu Makedonya - Trakya Eyaletinden hastanelerde görev yapan doktorlara maddi destek

Homburg Derneğinden Aile Gecesi

Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam’dan birlik ve gelecek vurgusu

Libya Silahlı Kuvvetleri Komutanı’nın bulunduğu uçak Ankara’da düştü: 8 ölü