Anasayfa

27-07-2020
Dedeağaç Hastanesi'nde tedavi gören vaka sayısı 13
Covid-19 salgınında referans hastanelerinden biri olan Dedeağaç Fakülte Hastenesi'nde bugün (27 Temmuz) tedavi gören 13 koronavirüs vakası var.
27 Temmuz 2020 Pazartesi

Hastanede bulunan 13 vakadan 6'sının Covid-19 ünitesinde, ikisinin yoğun bakımda, beş hastanın de özel enfeksiyon bölümünde tedavi gördüğü öğrenildi.

Elde edilen bilgiler doğrultusunda, geçen cuma günü İskeçe'den 52 yaşında bir erken hasta ile Mustafçova'dan 33 yaşında bir kadın hasta taburcu oldu. Aynı gün Kavala'nın Eleftherupoli bölgesinden 82 yaşındaki bir kadın Dedeağaç Hastanesi'ne koronavirüs teşhisiyle yatırıldı.

Bu arada, ERT Orestiada'nın verdiği habere göre, geçen Cumartesi günü 23 yaşında Iraklı bir erkek ile Krioneri'den (Kavala) 52 yaşındaki bir erkek koronavirüs teşhisiyle hastanede tedavi altına alındı.

Haberler


Türk - Yunan eczacı odaları arasında ‘Kardeş Oda’ protokolü

Türkiye - Yunanistan arasında turizm protokolü imzalandı

Gümülcine ve İskeçe Müftüleri İpsala’daki Kur’an kursu açılışına katıldı

Tütün ve alkol satışında kimlik zorunluluğu getirildi

Sıçanlık Çayı’na sel geçidi yapılıyor

Atina yakınlarında yangın: Bazı yerleşim bölgeleri tahliye edildi

Şehit diplomat Ömer Haluk Sipahioğlu Atina’da anıldı

Halkidiki’deki orman yangınıyla ilgili bir kişi gözaltında

Mucize Tiyatrosu Kayseri’de ayakta alkışlandı

Kavurucu sıcaklar geliyor!

“AB Adalet Puan Tablosuna göre Yunanistan yargı süresinin uzunluğunda son sırada!”

Liverpool’un yıldız futbolcusu Diogo Jota trafik kazasında hayatını kaybetti