Anasayfa

04-08-2020
Enerji tasarrufu için başvurular Kasım'da başlıyor
Çevre ve Enerji Bakanı Kostis Hacıdakis, müstakil evlerde ve apartmanlarda enerji tasarrufu için yapılacak yatırımlara sağlanacak devlet desteğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
4 Ağustos 2020 Salı

Çevre ve Enerji Bakanı Kostis Hacıdakis, müstakil evlerde ve apartmanlarda enerji tasarrufu için yapılacak yatırımlara sağlanacak devlet desteğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Söz konusu desteğin yüzde 85'e kadar ulaşması bekleniyor.

Yalıtım, ısıtma - soğutma sisteminin yenilenmesi, enerji depolama sistemleri, elektrikli araçlar için şarj altyapısı, akıllı aydınlatma, enerji sistemlerinin uzaktan kontrolü gibi yatırımlara sağlanacak devlet desteği için başvurular ülke genelinde aşamalı olarak 2 Kasım'da başlayacak. Doğu Makadonya - Trakya eyaletinde ise söz konusu başvuruların 4 Kasım tarihinde başlayacağı belirtildi. Evlerde uygulanmaya başlayacak enerji tasarrufuyla ilgili program, daha sonra iş yerleri ve kamu binalarını da kapsayacak şekilde genişleyecek.

Programın toplam bütçesi 850 milyon euro.

Haberler


Velilerden İsrail’in İskeçe’deki okula ekipman bağışlamasına tepki

OPEKEPE skandalı büyüyor

Dün “kabul edilemez” dediği yerde bugün kendisi duruyor!

BM’de Yunanistan’ın insan hakları sicili incelendi

MÜFTÜLER ATANDI, KOLTUKLAR YERİNİ BULDU… PEKİ İRADE NEREDE?

2027 yılı taşıt vergileri myCAR’da erişime açıldı

Danışma Kurulundan müftülük atamalarına tepki: “Azınlığın iradesi yok sayılamaz”

Bir patrik 35 yıldır görevde, azınlık hâlâ bir müftüsünü seçemiyor

İstanbul’da 35. yıl töreni, Batı Trakya’da atama – dayatma uygulaması!

Zaman içinde eriyen ömür sermayesi

Karanlığa karşı sıradanlığın mücadelesi

Dedeağaç’ta Fotoğraf Haftası başladı