Anasayfa

08-08-2020
Yeni vaka sayısı 152, bir kişi daha hayatını kaybetti
Ulusal Kamu Sağlığı Kurumu (EODY), günlük koronavirüs salgını raporunu açıkladı.
8 Ağustos 2020 Cumartesi

8 Ağustos Cumartesi günü itibarıyla koronavirüs vakalarına 152 kişi daha eklendi. Ülke genelinde virüs bulaşan kişi sayısı toplam 5 bin 421'e ulaştı.

Ulusal ve yerel basında yer alan haberlerde, Attiki'den 26, Selanik'ten 43, Larisa'dan 10, Kavala'dan 6, Evros'tan 5, İmathia ve Halkidiki'den 4'er, Magnisia, Pella ve Preveza'dan 3'er, İoannina, Kerkira, Lesvos, Pieria, Florina ve Hanya'dan 2'şer, Viotia, İkaria, Kastoria, Kilkis, Kozani, Kiklades ve Trikala'dan birer vaka tespit edildiği, geriye kalan 25 vakanın ise yurt dışından gelen kişiler olduğu ifade edildi.

EODY, son 24 saat içinde bir kişinin daha koronavirüs sebebiyle hayatını kaybettiğini ve toplam ölü sayısının 211'e yükseldiğini, ülkelerdeki hastanelerde ise 17 kişinin solunum cihazına bağlı olduğunu açıkladı.

Haberler


Avramopulos, hükümetin göçle mücadele planını eleştirdi

OPEKEPE skandalı istifalar getirdi!

Hava değişiyor, yağmur geliyor

Edirne’de Yunan Konsolosluğu önüne siyah çelenk bırakıldı

Zeybek’ten Eğitim Bakanlığına tepki: “İskeçe Azınlık Okuluna aspirin tedavisi uygulanıyor”

OPEKEPE skandalında dört bakan yardımcısının adı geçiyor

Eğitim Bakanlığından İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesine sınırlı onarım

Şeçek etkinlikleri 1 Ağustos’da başlıyor

Atina’nın Palea Fokea bölgesinde çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı

664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri programı belli oldu

Organik arıcılık desteklerinde usulsüzlük iddiaları meclis gündeminde

Ülke genelinde kavurucu sıcaklar etkili oluyor