Anasayfa

10-08-2020
Günlük 600 vaka uyarısı!
Panhelenik Tabipler Derneği Başkanı Athanasios Eksadaktilos, koronavirüs vakalarındaki artışın bu şekilde devam etmesi durumunda günde 600 vakaya ulaşılabileceği uyarısında bulundu.
10 Ağustos 2020 Pazartesi

Skai'ya konuşan Eksadaktilos, salgının yayılmasını önlemek için alınan tedbirlere sorumlulukla uyulması tavsiyesinde bulundu.

Bilim insanlarının 10 Temmuz tarihinden itibaren durumun gidişatından endişe etmeye başladıklarını söyleyen dernek başkanı, sorumlu bir şekilde hareket edilmedikçe vaka sayasının 600'e, hatta daha üzerine ulaşabileceğini belirtti.

Yaz mevsiminin de geride kalmasıyla önümezdeki aylarda hastalığın ağır seyredeceği uyarısında bulunan Eksadaktilos, ağır vakala sayısında artış olmaya başladığına da dikkat çekti. Yoğun bakım ünitelerinde tedavi gören hasta sayısının gözle görülür şekilde arttığına vurgu yapan dernek başkanı, maske takılmasını, sosyal mesafeye dikkat edilmesini, kalabalıklardan kaçınılmasını ve hijyene dikkat edilmesini önerdi.

Haberler


Velilerden İsrail’in İskeçe’deki okula ekipman bağışlamasına tepki

OPEKEPE skandalı büyüyor

Dün “kabul edilemez” dediği yerde bugün kendisi duruyor!

BM’de Yunanistan’ın insan hakları sicili incelendi

MÜFTÜLER ATANDI, KOLTUKLAR YERİNİ BULDU… PEKİ İRADE NEREDE?

2027 yılı taşıt vergileri myCAR’da erişime açıldı

Danışma Kurulundan müftülük atamalarına tepki: “Azınlığın iradesi yok sayılamaz”

Bir patrik 35 yıldır görevde, azınlık hâlâ bir müftüsünü seçemiyor

İstanbul’da 35. yıl töreni, Batı Trakya’da atama – dayatma uygulaması!

Zaman içinde eriyen ömür sermayesi

Karanlığa karşı sıradanlığın mücadelesi

Dedeağaç’ta Fotoğraf Haftası başladı